Η AXIA είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής που εξυπηρετεί μια ευρεία μορφή πελατών οι οποίοι έρχονται σε μας για συμβουλές σε θέματα στρατηγικών επιλογών τους. Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στην διεκπεραίωση μεγάλων συναλλαγών ενώ την ίδια στιγμή ανταποκρινόμαστε θετικά στην πρόκληση υποβοήθησης μικρότερων πελατών βελτιστοποιώντας την αναπτυξιακή και επιχειρηματική στρατηγική τους.

Η λέξη ‘’Αξία’’, το όνομα μας, έχει τρεις σημασίες που αντανακλούν το ήθος μας: ‘’Εκτίμηση’’, ‘’Ουσία’’, ‘’Σπουδαιότητα’’. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες μας αυξάνει σημαντικά τόσο την Αξία που μπορούμε να δώσουμε όσο και την αντίστοιχη Εκτίμηση των πελατών προς εμάς. Έχοντας κατανοήσει πλήρως τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των πελατών μας είμαστε αρωγοί στην προβολή της Ουσίας της στρατηγικής τους, ενώ η εμπειρία μας, η δημιουργικότητα και η σκληρή δουλειά αποκαλύπτουν και προάγουν την Σπουδαιότητα των πελατών μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους πελάτες μας και προσπαθούμε συνεχώς να συνδυάσουμε το πάθος της δημιουργικής και δυναμικής μας ομάδας με τον επαγγελματισμό και το ήθος της έμπειρης διοίκησης της εταιρείας μας.

Συνδυάζουμε τη γνώση της εγχώριας αγοράς με μια παγκόσμια προοπτική. Οι βαθιές και σταθερές μας βάσεις σε κάθε αγορά ξεχωριστά συμβάλλουν αποφασιστικά στην παροχή μιας μοναδικής προοπτικής σε θεσμικά κεφάλαια που αναζητούν εξειδικευμένους συνεργάτες σε τοπικό επίπεδο, ενώ οι επαφές μας σε διεθνές επίπεδο είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε τοπικούς επιχειρηματίες και εταιρείες που επιζητούν να επεκταθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες ποιοτικές υπηρεσίες που προσδίδουν σε αυτούς αξία και είναι εξειδικευμένες ανάλογα με τις ατομικές συνθήκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Δημιουργικότητα
Η ειδοποιός διαφορά με τους ανταγωνιστές μας είναι η ικανότητα να σκεφτόμαστε με ανοιχτούς ορίζοντες ενθαρρύνοντας τις νέες πρωτοβουλίες, την ασυμβίβαστη σκέψη και τη δημιουργικότητα.

Ομαδικότητα
Η επίπεδη οργανωτική μας δομή ενισχύει την εξάπλωση των ιδεών, της γνώσης και της εξειδίκευσης εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις δυνατότητες των μελών της ομάδας μας προς όφελος των πελατών μας.